Sběr baterií ve firmách, servisech i kanceláří

Ve většině firem i servisů se používají nejrůznější typy i skupiny baterií. Ve výrobních, provozních či servisních činnostech se běžně používají speciální baterie určené pro profesionální či průmyslové využití.  Baterie se také staly běžnou součástí kancelářského vybavení. Všechny takové to baterie, když doslouží, by neměly skončit mezi směsným odpadem.  Měly by být předány do systému zpětného odběru. My v ECOBATu máme řešení pro všechny případy a současně vám garantujeme, že vyřazené baterie, které nám odevzdáte, budou v maximální možné míře recyklovány. Při sběru baterií ve firmách, servisech i kanceláří dbáme na bezpečnost nejen v rámci shromáždění, sběru i přepravy. 

Třídění odpadů, včetně baterií, patří ke společenské a environmentální odpovědnosti firem. Poskytneme vám sběrné nádoby, ve kterých můžete skladovat baterie nejen z vaší firemní činnosti. Zároveň můžete v ochraně životního prostřední podpořit i vaše zaměstnance, kteří mohou do sběrných nádob ve firmě odevzdávat i vybité baterie ze svých domácností.

Součástí naší spolupráce jsou i pokyny pro bezpečný sběr a skladování baterií doplněné o informace pro následnou přepravu. Nabídku komplexního řešení máme i pro skupiny automobilových či speciálních baterií tzn. pro průmyslové či trakční baterie. Spolehnout se můžete na komunikaci a zpětnou vazbu během celé naší spolupráci.

Spolupracují s námi

Do sběru baterií na pracovištích se zapojují malé, střední i velké firmy po celé České republice. Mezi jinými například JE Dukovany,  Český rozhlas, Dopravní podnik hl. města Prahy, Škoda Plzeň, Letiště Praha, Nemocnice na Homolce, Mlékárna Klatovy, dealeři automobilů Suzuki a Porsche a mnoho dalších.

Kontaktujte nás a my vám vše vysvětlíme a zařídíme. Komplexní nabídku najdete v následující rubrice.